Το ΕΠΑΜ Θεσσαλίας στηρίζει τον Κ. Δελημήτρο

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 15:34

Το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «στηρίζει την περιφερειακή παράταξη «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο και συμμετέχει με υποψηφίους του.

Η συνεργασία μας θεμελιώθηκε τόσο στους κοινούς αγώνες, σε τοπικό κινηματικό επίπεδο, για την προστασία του δημόσιου-λαϊκού συμφέροντος, όσο και στις κοινές πολιτικές μας θέσεις για την ανατροπή της μνημονιακής κατοχής, που έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε «φέουδο» των παγκόσμιων αγορών και της ΕΕ».

«Η στιγμή της συμπόρευσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, όλων των «υγειών – πατριωτικών – δημοκρατικών» δυνάμεων έχει φτάσει και το κοινό όραμα για μια πραγματική αυτοδιοίκηση με κυρίαρχο τον πολίτη και για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα με κυρίαρχο τον λαό, μας ενώνει.

«Ανυπότακτοι» δημιουργούμε ένα «Ενιαίο Μέτωπο» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ανάγοντας τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ζητήματα του μείζονος πολιτικού πλαισίου και με όρους ανατροπής θα παλέψουμε για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού μας, την υπεράσπιση των συνταγματικών μας ελευθεριών και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass