Νέα διοίκηση στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 17:00

Μέσα σε κλίμα ενότητας για το κυνηγετικό κίνημα αλλά και ανησυχίας για τα τρέχοντα κυνηγετικά θέματα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Συζητήθηκαν τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας για το έτος 2018, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα επιστημονικά προγράμματα που εκπονούνται τόσο από τη Ομοσπονδία όσο και από τη Συνομοσπονδία, η ασφάλιση των κυνηγών για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020, η πρόσθετη εισφορά της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων, η ανανέωση εντολής πρόσληψης θηροφυλάκων, υπαλλήλων καθώς και η ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην κυνηγετική δραστηριότητα.

Στο σημείο αυτό έγινε εκτενής ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Μπαλατσό για τις διεργασίες που γίνονται κάθε χρόνο από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία και τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες μέσω των επιστημονικών μελετών που εκπονούνται για την έκδοση της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας.

Μία σημαντική απόφαση, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν προτάσεως του προέδρου, είναι η χρηματοδότηση από τη Ζ’ Κ.Ο.Θ. του εκτροφείου Ορεινής Πέρδικας που διαθέτει ο Κ.Σ. Βόλου, ενισχύοντας με αυτό ακόμα περισσότερο το φιλοθηραματικό της έργο και ειδικότερα τον εμπλουτισμό των βιοτόπων της Θεσσαλίας με ορεινή πέρδικα. «Το μέλλον του κυνηγιού δεν είναι πλέον αβέβαιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος «και αυτό οφείλεται τόσο στην πλούσια παρακαταθήκη και τις γερές βάσεις που άφησε ο επί χρόνια πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Παπαδόδημας, αλλά και στην αμέριστη εργατικότητα και ζήλο που επιδεικνύει ο νυν πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Αραμπατζής Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο».

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες, στις οποίες συμμετείχαν 19 Κυνηγετικοί Σύλλογοι και εκλέχθηκαν με σειρά προτεραιότητας οι κάτωθι: Για το Δ.Σ.: MΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΔΟΒΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΤΙΡΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή: ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΡΟΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης στέφθηκαν με επιτυχία και στο γεύμα που ακολούθησε παρευρέθηκαν ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας κ. Καραπιπέρης Βασίλειος, πολλοί υποψήφιοι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια, εκπρόσωποι από το Δασαρχείο Λάρισας και τη Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass