Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ναι στο ΚΚΕ, όχι στην Ε.Ε.του κεφαλαίου»

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 16:30

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με μαζικότητα και μαχητικότητα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, μπροστά στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου.

Η κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε από την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που αφού έκανε αναφορά στις συνέπειες από την ένταξη της χώρας μας στην ΕΕ μεταξύ άλλων ανέλυσε τους λόγους που πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ τονίζοντας: «Μόνο η λαϊκή ορμή με το ΚΚΕ, με τα ΚΚ σ’ άλλες χώρες, μπορεί να φράξει το δρόμο στο φασισμό, στο ρατσισμό, στον εθνικισμό που είναι η άλλη όψη του κοσμοπολιτισμού του κεφαλαίου. Σας καλούμε, όχι μόνο να ψηφίσετε ΚΚΕ, αλλά να διακινήσετε, να διαδώσετε τις θέσεις του, γιατί Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ είναι ΟΧΙ στην ΕΕ του κεφαλαίου. Είναι ΝΑΙ στην Ελλάδα με το λαό και για το λαό».

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας με την Λαϊκή Συσπείρωση στον χαιρετισμό του κατήγγειλε τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται στον δήμο Καρδίτσας, περιέγραψε τον δήμο που θέλουμε και κάλεσε όλους να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μίλησε για τις αγροτικές πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ και οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν οδηγήσει στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και της Καρδίτσας.

Τέλος ο Τάσος Τσιαπλές μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρθηκε στις πολιτικές της πλειοψηφίας της περιφέρειας Θεσσαλίας που όπως είπε, «ευνοούν τους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες στην Θεσσαλία».

Η συγκέντρωση έκλεισε με κάλεσμα για το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ αύριο Σάββατο 18 Μαΐου στις 19:30 στην Πλατεία Παυσιλύπου, και για το Πολιτικό Μνημόσυνο του Χαρίλαου Φλωράκη, την Κυριακή 2 Ιούνη στις 11 πμ στο Παλιοζογλώπι Ραχούλας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι της συγκέντρωσης προηγήθηκε μαζικό άνοιγμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή, με εξορμήσεις, περιοδείες και ομιλίες σε τόπους δουλειάς και εκπαίδευσης, στις συνοικίες της πόλης και τα χωριά της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα