ΤΡΙΚΑΛΑ:

Πανηγυρική επικράτηση Δημ. Παπαστεργίου

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 16:21

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με ένα ποσοστό, που ξάφνιασε πολλούς, αλλά για τον ίδιο ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο, ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανανεώνει τη θητεία του στο δημαρχιακό θώκο του δήμου Τρικκαίων, με τον πλέον πανηγυρικό και εκκωφαντικό τρόπο.

Ο νυν Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή. Συγκεντρώνει (με ενσωματωμένο αποτέλεσμα σε 148 από τα 150 τμήματα ) ποσοστό 57,44% % και ένα σύνολο ψήφων 23.282. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα της καθαρής νίκης, στήθηκε ένα πάρτι έξω από το εκλογικό κέντρο, ενώ σε δηλώσεις του, συγκινημένος τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του τόνισε: «57,4 % (στα 55 από τα 150 τμήματα) και νίκη από την 1η Κυριακή!!! Ούτε 7, ούτε 17, ούτε 27 συνδυασμοί δεν μπορούν να μας σταματήσουν! Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τα Τρίκαλα από το να πάνε μπροστά! Κανείς δεν περισσεύει από το να πάμε τα Τρίκαλα μπροστά! Όλοι μαζί, από αύριο το πρωί συνεχίζουμε τον αγώνα για να κάνουμε τα Τρίκαλα έναν Δήμο ανοιχτό, με προοπτική, με υποδομές, έναν Δήμο στον οποίο θα χαίρεσαι να ζεις! Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για την πόλη, τους συνοικισμούς και τα χωριά! Το γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο στρωνόμαστε και πάλι στη δουλειά!».

Ο Κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

Με ένα ποσοστό που φτάνει στο 20,23% ενσωματωμένο στα 148 από τα 150 συνολικά εκλογικά τμήματα, και ένα σύνολο ψήφων, 8.199 ο αντίπαλός του Κώστας Κρεμμύδας, του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα», σε δήλωσή του, ανάμεσα σε άλλα τόνισε: «Καταρχάς να συγχαρώ τον κ. Παπαστεργίου για τη νίκη του. Οι συνδημότες μας, επέλεξαν τη συνέχεια της διοίκησης από τον ίδιο και σε εμάς ανέθεσαν το ρόλο της αντιπολίτευσης, από όπου θα εργαστούμε σκληρά για τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας. Ευχαριστώ τους συντοπίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και τους συνεργάτες μου για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που έδωσαν. Θα είμαστε παρόντες κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε μέρα, παντού». Τελείως διαφορετικό αναμένεται να είναι το τοπίο στο νέο Δ.Σ. όσον αφορά στην κατανομή των εδρών. Σύμφωνα λοιπόν και με το νέο πρόγραμμα, ο αριθμός των εδρών για το συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου ανέρχεται σε 26, για τον συνδυασμό του κ. Κρεμμύδα, σε 9, για τη Λαϊκή Συσπείρωσε σε 5, για το συνδυασμό του κ. Μπετσιμέα σε δύο, όπως και του κ. Μητσιούλη. Μία έδρα κερδίζει ο συνδυασμός του κ. Σπήλιου Τσιγάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass