Συνδιοίκηση υπόσχεται ο Φ. Αλεξάκος

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 18:04

Ανοικτή πρόσκληση σύμπραξης και συμπαράταξης για το Δήμο Καρδίτσας προς τον συνδυασμό «Δυνατή Καρδίτσα» του πρώην δημάρχου κ. Κώστα Παπαλού, δημοσιοποίησε ο νυν δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος.

Στο περιεχόμενό της αναφέρονται τα εξής:

…Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε οτι η παράταξη της ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ο επικεφαλής της κ. Κώστας Παπαλός δεν κατέφυγαν στον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού και της υποσχεσιολογίας, αλλά ασκώντας με ευπρέπεια και ήθος την κριτική τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής- κάτι που έκαναν και καθόλη τη διάρκεια της περασμένης δημοτικής περιόδου- κατέθεσαν ταυτόχρονα και συγκεκριμένες προτάσεις έργων, παρεμβάσεων και δράσεων που κατά κοινή ομολογία μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Θετική ήταν άλλωστε και η συνεισφορά τους ως Διοίκηση του Δήμου σ’ αυτή την πορεία, την οποία συνεισφορά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε. Τη στάση και τις προγραμματικές θέσεις του κ. Παπαλού και της παράταξής του εκτίμησε και επιδοκίμασε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό συνδημοτών.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με δεδομένο οτι το νέο τοπίο που δημιουργεί στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ επιβάλλει την σύμπραξη και τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων στη βάση των προγραμματικών τους θέσεων, κάτι που κατέστησαν σαφές και ουσιαστικά ζητούν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή οι δημότες του Δήμου Καρδίτσας, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για τον ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην αυτοδιοικητική παράταξη της ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τον επικεφαλής της κ. Κώστα Παπαλό. Τους καλούμε να συγκροτήσουμε από την αρχή και απολύτως ΙΣΟΤΙΜΑ και στη βάση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ μια νέα αυτοδιοικητική ομάδα που θα αναλάβει να ΣΥΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ το Δήμο Καρδίτσας και να τον οδηγήσει με σίγουρα και σταθερά βήματα μπροστά».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass