Ανατροπή στα Μετέωρα

Ο γιατρός Ι. Σακελλαρίου νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 18:46

ΤΡΙΚΑΛΑ: Της ανταποκρίτριάς μας Γεωργίας Κωστακοπούλου
Η μεγάλη ανατροπή των επαναληπτικών εκλογών στον νομό Τρικάλων, σημειώθηκε στον Δήμο Μετεώρων, καθώς νέος δήμαρχος εκλέγεται ο Θοδωρής Αλέκος με ποσοστό 56, 69%, αν και ήταν δεύτερος στις εκλογές της 26ης Μαϊου με 37,74%!

Ο Χρήστος Σινάνης τελικά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί δήμαρχος συγκεντρώνοντας ποσοστό 43,31%, λιγότερο μάλιστα σε σχέση και με το ποσοστό που είχε λάβει την πρώτη Κυριακή, καθώς τότε έλαβε 43,76%.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αλέκος εν μέσω πανηγυρισμών τόνισε, συγκινημένος ανάμεσα σε άλλα:
«Ο λαός επέλεξε έναν δήμαρχο και ένα δημοτικό συμβούλιο με κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο. Θα είμαι ο δήμαρχος της διπλανής πόρτας. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο νίκης, όπως και τα παιδιά των Τοπικών Συμβουλίων, τα οποία έχουν μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και την οικογένειά μου. Θα είμαστε ενωτικοί και αυτό θα το αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια. Δεσμεύομαι ενώπιόν σας ότι θα είμαι ένας ενωτικός και συνεργάσιμος δήμαρχος».

 

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
Με ποσοστό που φτάνει στο 53,54%, νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας εκλέχθηκε ο γιατρός Γιάννης Σακελλαρίου, ο οποίος είχε αποκτήσει σαφές προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή από τον αντίπαλό του Μιχάλη Μπαγιώτη. Ο τελευταίος απέσπασε ποσοστό 46,46%. Ο κ. Σακελλαρίου την πρώτη Κυριακή πήρε 34,77% κι ο Μιχάλης Μπαγιώτης, 22,22%.  Σε δηλώσεις ο νέος δήμαρχος, ο οποίος έγινε δεκτός στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής του, με δημοτικά τραγούδια και έντονους πανηγυρισμούς, μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μου, από άκρη σε άκρη του Δήμου Φαρκαδόνας, να τους πω ότι πήρα από όλους την έγκριση αυτό το μεγάλο βάρος του καθήκοντος που είχα αποφασίσει να το σηκώσω, να το σηκώσω τελικά μαζί με τους συνεργάτες μου. Αυτή η νίκη είναι συλλογική και θέλω να πιστεύω ότι με πολλή κατανόηση με πολλή συμπάθεια και με μεγάλο υψηλό πνεύμα συνεργασίας θα πάρουμε όλοι μαζί την ευθύνη να οδηγήσουμε τον Δήμο σε ασφαλή μονοπάτια και στην ανόρθωσή του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass