Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βελτιώνονται προσβάσεις στο οδικό δίκτυο Τρικάλων

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 17:04

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στη βελτίωση των προσβάσεων και αποκαταστάσεις βατότητας σημεία του οδικού δικτυού της Π.Ε. Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης των πιστώσεων συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα τμήματα Διάβα - λιβάδια Περτουλίου, Πύλη – Μεσοχώρα, Θεόπετρα – Αύρα – Κονίσκος με διακλαδώσεις προς Λογγά και Μαυρέλι – Κρηνίτσα – Αγριελιά – Πλάτανο και Ελληνόκαστρο, καθώς και στο οδικό δίκτυο Ασπροποτάμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της με σχέδιο, προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά»

Με το έργο αυτό προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης, βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμημάτων του οδικού δικτύου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης

Σχετικά Άρθρα