Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 17:04

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης χιλιάδες τρικαλινές/οι κατέκλυσαν και πάλι το υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, απολαμβάνοντας το αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και στη μουσική της δεκαετίας του 1960.

Οι συνδιοργανωτές (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, Δήμος Τρικκαίων, Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και δίκτυο «Περραιβία») είχαν ζητήσει την προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, συμβάλλοντας στη συμπαράσταση συμπολιτών που χρήζουν συνδρομής.

Πάντως η μπάντα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ξάφνιασε ευχάριστα και το πρωί της Πέμπτης, με την παρέλαση που πραγματοποίησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού κερδίζοντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των τρικαλινών.

Στη διάρκεια της βραδινής συναυλίας εμφανίστηκε και η μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων που ενσωματώθηκε στην μπάντα του ΠΝ, δημιουργώντας μία ορχήστρα 60 μουσικών, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας είχε ο Κερκυραίος αρχιμουσικός Πλωτάρχης ΠΝ κ. Γιώργος Τσιλιμπάρης. Λίγο πριν το κλείσιμο της μεγάλης συναυλίας ο αρχιμουσικός κος Τσιλιμπάρης κάλεσε την μαέστρο της φιλαρμονικής κ. Μαίρη Μητσοπούλου να διευθύνει την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και της Δημοτικής Φιλαρμονικής τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τόσο την ίδια όσο και την φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων. Στη συναυλία συμμετείχαν επίσης οι τραγουδιστές Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) που ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους.

Τη χορευτική και χορογραφική επιμέλεια της παράστασης είχε το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Τρικάλων με υπεύθυνο τον κ. Σταύρο Σούλιο και η Ακαδημία χορού Τρικάλων T:D:A με υπεύθυνη την κ. Γιούλια Πατεράκη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός Σία Φαράκη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Σχετικά Άρθρα