Το 35ο αντάμωμα των Βλάχων

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 16:28

ΤΡΙΚΑΛΑ

Κέντρο του βλαχόφωνου ελληνισμού θα είναι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων.  Στις 21, 22 και 23 Ιουνίου φιλοξενεί το 35ο Αντάμωμα.

Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων συνδιοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση. Χορός, τραγούδι, έθιμα, παράδοση, ιστορία, μέλλον... όλες αυτές οι δραστηριότητες αναπτύσσονται μέσα από την τριήμερη διοργάνωση. Το πρόγραμμα του Ανταμώματος είναι το ακόλουθο: -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 21:00 ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΦΡΟΥΡΙΟ) Παρουσίαση λαϊκών δρώμενων, ηθών και εθίμων από την πλούσια πολιτιστική παράδοση του Βλαχόφωνου Ελληνισμού.  -ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 11:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Εκδήλωση για παιδιά- Εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα: «Ζωγραφίζοντας τα Βλαχοχώρια μας και χορεύοντας τα τραγούδια μας». 18:30 Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων: Συγκέντρωση χορευτικών και έναρξη πατινάδας σε ζευγάρια. 19:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Παρουσίαση σε ομάδες των χορευτικών συγκροτημάτων της Ομοσπονδίας με βάση την κοινή καταγωγής τους.  -ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 8:30 Εκκλησιασμός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. 10:00 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Συγκέντρωση χορευτικών και έναρξη πατινάδας σε ζευγάρια. 10:15 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ : Ο «Μεγάλος Χορός», «Κόρλου Μάρι» με τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων που συμμετέχουν στο Αντάμωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass