Πήγαν μόνο οι μισοί στην παρουσίαση!

ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2019 16:01

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Επίσημη παρουσίαση όλων των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καρδίτσας είχε προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος, αλλά σε αυτήν το «παρών» έδωσαν μόνο οι τρεις από τους έξι!

Παράλληλα είχαν κληθεί να συμμετάσχουν και τα μέλη της διευρυμένης ΝΟΔΕ, ωστόσο προσήλθε μόνο το 1/5 από τα 50 συνολικά! Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης επισήμανε ότι είχαν ειδοποιηθεί άπαντες έγκαιρα, αλλά προφανώς η προεκλογική περίοδος που διανύουμε και ο μεγάλος φόρτος εργασίας δεν τους επέτρεψε να παρευρεθούν κι’ έτσι η παρουσίαση τελικά δεν έγινε. Να σημειωθεί ότι από την εξάδα των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό, προσήλθαν οι κ.κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Γιώργος Κωτσός και Σωτήρης Κουλοκτσής, ενώ το παρών έδωσε και ο κ. Δημήτρης Στραφιώτης από τη Λάρισα, τομεάρχης Ν. Καρδίτσας. Σε σύντομες δηλώσεις οι τρεις παριστάμενοι υποψήφιοι βουλευτές είπαν μεταξύ άλλων: -Ο κ. Κωτσός επισήμανε ότι θεώρησε υποχρέωσή του να προσέλθει στην παρουσίαση της ΝΟΔΕ όχι μόνο διότι σέβεται το έργο που επιτελεί, αλλά και διότι πιστεύει ότι «πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα μπροστά στην κοινωνία για να αναδειχθεί η Ν.Δ. αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου». -Η κα Σκόνδρα θεώρησε ότι η απουσία των συνυποψηφίων της οφείλεται στον πολύ μικρό χρόνο που απομένει μέχρι τις εθνικές εκλογές και στις αυξημένες υποχρεώσεις όλων. Ενώ δήλωσε πως βρίσκεται «κοντά στην τοπική κομματική οργάνωση» και πως «θα συνεργαστεί στενά για να νικήσει η Ν.Δ. στις εκλογές αποκτώντας και την αυτοδυναμία». -Τέλος ο κ. Κουλοκτσής, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη ΝΟΔΕ για τις προσπάθειες που καταβάλλει στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. η οποία – όπως τόνισε – είναι βέβαιο ότι θα βγει μεγάλη νικήτρια και αυτοδύναμη κυβέρνηση στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Επίσης ο ίδιος κάλεσε όλους τους Καρδιτσιώτες να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές για να ψηφίσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass