Εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών σε Λάρισα και Τρίκαλα

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ «ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2019 15:38

Καμπάνια με τίτλο «Στάσου πλάι μου» πραγματοποιεί το ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» Λάρισας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτής, καθώς και των 30 χρόνων λειτουργίας του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Εξοδος», τα μέλη και οι εργαζόμενοι του θεραπευτικού προγράμματος, ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων και οι εθελοντές του δίνουν το «παρών» με δράσεις ενημέρωσης, πολιτισμού και επιστημονικού διαλόγου σε Λάρισα και Τρίκαλα.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί διήμερη ενημερωτική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, το ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα εξάρτησης και διανομή έντυπου υλικού.

Τρίτη 25 Ιουνίου, τις ώρες 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00 και την

Τετάρτη 26 Ιουνίου τις ώρες 09:00 – 14:00.

Στον ίδιο χώρο θα προπωλούνται εισιτήρια για τη συναυλία του ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» με τους «Χαΐνηδες» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Γενική είσοδος: 10€

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 09:30 π.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη – αίθουσα Οθωμανικού Λουτρού (Χαμάμ), θα πραγματοποιηθεί επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Μάθε για μας… διάλεξε δρόμο ζωής». Την ημερίδα οργανώνουν το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «Εξοδος», το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ), το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων, η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας Νομού Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) και η Ελληνική Αστυνομία.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Γαζγαλίδης, νευρολόγος – ψυχίατρος, καθηγητής στο ΠΜΣ – Τμήμα Νομικής με θέμα «Ποινικό δίκαιο και εξαρτήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass