Ανοιχτό το καλοκαίρι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Τρίκαλα

ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2019 15:25

Ανοιχτό και το καλοκαίρι είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δ. Τρικκαίων, μετά μάλιστα και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή.

Οι επισκέπτες του Πάρκου, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία, εντός και εκτός Δήμου Τρικκαίων, μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκπαιδεύονται στην κυκλοφοριακή αγωγή. Μαθαίνουν για τα σήματα, τις προτεραιότητες, την οδική συμπεριφορά, στοιχεία του Κ.Ο.Κ., τις διαβάσεις. Η προσπάθεια αφορά και σε εκπαίδευση για τα ποδήλατα και τη χρήση τους εντός πόλης, χωρίς ανάποδες κατευθύνσεις, με τήρηση των σημάτων και των σηματοδοτών και με κανονική ταχύτητα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων ήδη από το 2014 έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα εκπαίδευσης στην κυκλοφοριακή αγωγή, με σεμινάρια, με συνεργασίες, με εξειδικευμένα projects. Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όλο το καλοκαίρι οι οργανωμένες ομάδες ή και μεμονωμένοι επισκέπτες, κυρίως παιδικής και εφηβικής ηλικίας μπορούν να μάθουν, να δουν από κοντά, να εκπαιδευτούν σε συνθήκες κίνησης ως πεζοί, ως οδηγοί, ως ποδηλάτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass