Στα Τρίκαλα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2019 17:02

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων υποδέχθηκε χθες τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης όπου στη συνάντηση κυριάρχησε η συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση.

Η επίσκεψη του κ. Ζέρβα είχε ως στόχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την ενημέρωση από τον κ. Παπαστεργίου σε ζητήματα προγραμματισμού, έργων, δράσεων, προγραμμάτων, χρηματοδοτικών εργαλείων, καινοτομίας, τεχνολογίας.

Έμφαση δόθηκε και στα ζητήματα τεχνολογίας, με επίσκεψη – ενημέρωση του κ. Ζέρβα στο control room του Smart Trikala και στην πρωτότυπη εφαρμογή e-ΚΕΠ, ενώ τονίστηκαν πτυχές της πολιτικής του Δήμου Τρικκαίων συνολικότερα για την καινοτόμα δράση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Εξάλλου, παρόμοια ζητήματα είχαν τεθεί και στα μέσα Μαΐου 2018, όταν ο κ. Ζέρβας πραγματοποίησε μια ανοιχτή, δημόσια συζήτηση στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον κ. Παπαστεργίου, εγκαινιάζοντας, ουσιαστικά, την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί συζήτησαν, επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συνολικότερα θέματα για τους Δήμους στη χώρα μας και τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για ζητήματα ζωής στις πόλεις. Ειδικά τα Τρίκαλα και η Θεσσαλονίκη, με χρόνιους κοινωνικούς δεσμούς, διαθέτουν ομοιότητες, αλλά και διαφορές, που καθιστούν άκρως χρήσιμο και αρκούντως εποικοδομητικό τον σχετικό διάλογο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass