ΝΔ: 1ος σε ψήφους ο Κ. Σκρέκας στα Τρίκαλα

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝ. ΛΙΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2019 15:57

ΤΡΙΚΑΛΑ

Αν και η πρώτη θέση είχε «καπαρωθεί» από την αρχή της εκλογικής «κούρσας» από τον κ. Κώστα Σκρέκα, σε θρίλερ, εξελίχθηκε για αρκετές ώρες η δεύτερη και τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη και τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, εναλλασσόταν πότε ο κ. Λιούτας και πότε η κ. Κατερίνα Παπακώστα- Παλιούρα, ενώ σε απόσταση αναπνοής για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Πιο πίσω ερχόταν ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος όπως εξελισσόταν η μάχη του σταυρού έδειχνε πως θα ήταν δύσκολο να ακολουθήσει τους παραπάνω…. Ώρα με την ώρα, ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Αθανάσιος Λιούτας έδειχνε πως ήταν πιο κοντά στη δεύτερη θέση, όπως και έγινε, καθώς μεγάλωνε τη διαφορά από την κ. Παπακώστα- Παλιούρα. Τελικά με βάση την τελικη καταμέτρηση στα 357 εκλογικά τμήματα κατάφερε και ξεπέρασε το φράγμα των 10.000 ψήφων, καταγράφοντας 10.071 ψήφους. Ο κ. Σκρέκας, ήρθε πρώτος σε ψήφους βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Τρικάλων συγκεντρώνοντας 18.291 ψήφους. Τελικά η κ. Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, η οποία για πολλές ώρες έδινε τη μάχη της δεύτερης θέσης, με 9.934 ψήφους, κατέλαβε την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, αφήνοντας στην τέταρτη θέση με λίγες ψήφους διαφορά τον κ. Ηλία Βλαχογιάννη (9.702). Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, (8.338) και στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου βρέθηκε η κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass