Νέα έργα από την τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2019 22:08

Σειρά θεμάτων ενέκρινε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, στην προτελευταία του συνεδρίαση με τη σημερινή σύνθεση. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη όσων χάθηκαν στη Χαλκιδική μετά και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό στη συνέχεια να σημειώνει πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας. Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης τροποποιήθηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2019, τροποποίηση που, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε και την ένταξη του έργου της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προϋπολογισμού 13,8 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων το Περιφερειακό Συμβούλιο αποδέχθηκε το δάνειο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων συνολικού ποσού 3,4 εκατ. ευρώ ενταγμένου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», για την εκτέλεση του έργου «Εργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο υδατόρεμα Κερασιώτη», ενώ προχώρησε στην κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων, για την κατασκευή του έργου «Εθνική οδός Λάρισας – Τρικάλων: Κατασκευή οδικού τμήματος από Ι/Κ Τερψιθέας εως Α/Κ Ραχούλας», στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Λαρισαίων.

Τέλος, συζητήθηκε επερώτηση της παράταξης «Οικολογική Θεσσαλία» για τη λειτουργία της Περιφερειακής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass