Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Κ.Υ. Μουζακίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2019 17:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πούλιος Μπάμπης και Γραμμένος Κώστας επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Μουζακίου και πραγματοποίησαν διεξοδική σύσκεψη με τη Διευθύντρια κα. Τζούνα Βασιλική, καθώς και με τα διοικητικά στελέχη κα. Τσουρή Ελένη, κ. Σκρέτα Κώστα και κ. Πούπη Δημήτρη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε εκτενής και πλήρης ενημέρωση τόσο για τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων της Αργιθέας όσο και για όλα τα σχετικά τρέχοντα ζητήματα.

Ο νέος Δήμαρχος τόνισε πως ο ευαίσθητος τομέας της υγείας των μόνιμων κατοίκων έχει τεθεί ως βασικό μέλημα για τη νέα δημοτική αρχή. Ως εκ τούτου, στόχος είναι η επίτευξη ενός πλαισίου πολυεπίπεδης σύμπραξης με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να εξασφαλίζονται οι κατάλληλες ιατρικές υπηρεσίες υγείας για τους Αργιθεάτες.

Η μέριμνα για συνεχή και αδιάκοπη στελέχωση των ιατρείων, η δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την αποκατάσταση τυχόν κτιριακών φθορών, οι δυνατότητες διευρυμένης συνεργασίας μεταξύ Κ.Υ. και Δήμου Αργιθέας ήταν ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Σχετικά Άρθρα