ΤΡΙΚΑΛΑ:

Επέστρεψαν 16 δημοτικοί αστυνομικοί

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 17:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα στην εφαρμογή του νόμου από τον Δήμο Τρικκαίων. Από χθες επέστρεψαν στα καθήκοντά τους 16 Δημοτικοί Αστυνομικοί.

Ετσι, αυξήθηκε η δύναμη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Τρικκαίων σε 28 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι η Διεύθυνση θα λειτουργεί πλέον επί 7 ημέρες της εβδομάδα, με το προσωπικό να ασχολείται με τα καθήκοντά του, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τήρηση της νόμιμης στάθμευσης, την επιτήρηση των κοινόχρηστων χώρων, τον έλεγχο για το κάπνισμα, το παρεμπόριο, την υπαίθρια διαφήμιση, την εξυπηρέτηση των πολιτών κ.α.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου με τον γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Θωμά Παπασίκα, παρούσης της προϊσταμένης της Διεύθυνσης, κ. Ευαγ. Κοντογιάννη. Ο κ. Παπασίκας καλωσόρισε το προσωπικό και συζήτησε μαζί τους για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την τήρηση του νόμου, με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της πόλης προς εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass