Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συντηρούνται φωτεινοί σηματοδότες

Σε κόμβους του οδικού δικτύου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2019 17:34

Στη συντήρηση της φωτεινής σηματοδότησης στους κόμβους του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού έργου προϋπολογισμού 130.000 ευρώ, που περιλαμβάνει την τακτική συντήρηση των συστημάτων φωτεινής σηματοδότησης (συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών και των συσκευών ρύθμισης κυκλοφορίας, αντικατάσταση λαμπτήρων ή και άλλων συστατικών μερών των φωτεινών σηματοδοτών, εύρεση και αποκατάσταση βραχυκυκλωμάτων, αντικατάσταση καλωδίων, αποκατάσταση φθορών σε πίλαρκτλ), την αποκατάσταση τυχαίων βλαβών (απομάκρυνση ιστών ή πίλαρ μετά από πρόσκαιρη, μόνωση καλωδίων κτλ) καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία απαιτηθεί για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων ανάλογα με τις προκύπτουσες και τρέχουσες ανάγκες.

«Βαδίζοντας με σχέδιο και προγραμματισμό, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, που οδηγεί σε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Σε συνεργασία με τους συνανθρώπους μας και τις αρμόδιες υπηρεσίες σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας. Ταυτόχρονα με τα έργα, συντηρούνται και δημιουργούνται θέσεις εργασίας καθώς πραγματοποιείται μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σχετικά Άρθρα