Παρέμβαση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. στον ΕΛΓΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 15:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου η ΕΟΑΣΚ προγραμματίζει στις 10 το πρωί, επίσκεψη κλιμακίου της στα Γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας, κατά την οποία θα συναντήσει τον προϊστάμενο του Οργανισμού για να του καταθέσει αιτήματα των αγροτών.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες στην Καρδίτσα η Ενωτική Ομοσπονδία, προκειμένου να ζητήσει δημόσια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΝ γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κώστας Τζέλλας χαρακτήρισε απόλυτα αναγκαία την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΛΓΑ, ενώ αναφερόμενος στα έντονα καιρικά φαινόμενα, τόνισε πως «χτύπησαν» με μανία χιλιάδες καλλιεργημένες εκτάσεις στους Δήμους Παλαμά, Καρδίτσας, Σοφάδων και Μουζακίου. Οι καταστροφές εντοπίζονται κυρίως σε οπωροκηπευτικά, βαμβάκι, καπνό, μηδική, καλαμπόκι, αμπέλια και γενικότερα στην φυτική παραγωγή του Νομού μας.

Ο κ. Τζέλλας προειδοποίησε τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να μην προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του ΕΛΓΑ διότι θα βρει μπροστά του τους αγρότες!

Παράλληλα έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση εάν σκέπτεται να ιδιωτικοποιήσει μονάδες της ΔΕΗ όπως είναι ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός της Λίμνης Πλαστήρα.

Όπως υπογράμμισε «οι τοπικές κοινωνίες και ο αγροτικός κόσμος δεν πρόκειται να δεχθούν μια τέτοια απόφαση αμαχητί»!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass