Ο Μύλος των Ξωτικών καλεί επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2019 17:10

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στις 29 Νοεμβρίου 2019 ανοίγει φέτος τις πύλες ο Μύλος των Ξωτικών , οι εκδηλώσεις του οποίου θα διαρκέσουν μέχρι 6 Ιανουαρίου 2020. Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του Μύλου, μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στo μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Ο Μύλος των Ξωτικών παραμένει σταθερός και φέτος στη φιλοσοφία του, παρέχοντας δωρεάν απίθανες δράσεις και μοναδικά εργαστήρια σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα, στους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν ειδική φόρμα για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εμπορική δραστηριότητα σε εμπορικές εκμεταλλεύσεις ανά προϊοντική ενότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass