Ημερίδα για τον καταδυτικό τουρισμό

ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2019 17:02

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας διοργάνωσε πρόσφατα στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου ημερίδα με θέμα «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταδύσεων και του τουρισμού, γενικότερα.

Για να ακολουθήσουν εισηγήσεις από τους:

- Σπ. Ιωσηφίδη, τεχνολόγο ιχθυολόγο Πανεπιστημίου Αιγαίου, Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, με θέμα «Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β. Σποράδων. Η προσβασιμότητα στην κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας».

-Άγγ. Μαγκλή, ιδρυτή και αντιπρόεδρο της «Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.», εταίρο του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED, συντονιστής εταίρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι», με θέμα «Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο».

Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν εστίασαν στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Καταδυτικού Τουρισμού ειδικότερα, με την ενεργή συνεργασία της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του Δήμου Αλοννήσου. Την ημερίδα συντόνιζε ο διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλίας Δημ. Τσούμας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass