Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει την αναβάθμιση στρατιωτικών δομών

ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 15:45

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στο περιθώριο της επίσκεψής του στις έδρες των μείζονων στρατιωτικών σχηματισμών στη Λάρισα.

Στη συνάντηση, που έγινε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, συζητήθηκαν όλα τα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και τονίστηκε «η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Ο κ. Αγοραστός επανέλαβε πως «για τη Θεσσαλία η παρουσία και λειτουργία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην περιοχή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η Περιφέρεια στηρίζει όχι μόνον την παραμονή αυτών των μονάδων αλλά και τη διαρκή αναβάθμισή τους.

Γι’ αυτό έχουμε εντάξει στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας την αναβάθμιση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, την αναβάθμιση του κτιρίου της 1ης Στρατιάς, καθώς και την προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας για την 1η Στρατιά (μηχανήματα και οχήματα για την έγκαιρη επέμβαση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών)».

Ο κ. Κ. Αγοραστός ζήτησε από τον κ. Παναγιωτόπουλο να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης σύμπαντος του ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε στον περιφερειάρχη αναμνηστική πλακέτα του ΥΠΕΘΑ, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός προσέφερε στον υπουργό ένα αναμνηστικό λεύκωμα με την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλίας στο πέρασμα των αιώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass