Έτοιμα τα σχολεία στον Δήμο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 17:04

Συσκέψεις με εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία των αρμόδιων αντιδημάρχων κ.κ. Μάττα, Αντωνίου και Κουρτεσιώτη, καθώς και των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου με στόχο να ελεγχθεί η προετοιμασία που έχει γίνει στα σχολικά κτίρια ενόψει της έναρξης του σχολικού έτους την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά», ζήτησε οι διευθυντές των σχολείων να ιεραρχήσουν τις ανάγκες τους, να καταθέσουν σχετικά γραπτά υπομνήματα στη δημοτική αρχή και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους να καλύπτουν τις μικροανάγκες των σχολείων με δική τους πρωτοβουλία, καθώς οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ορισμένες φορές δεν προλαβαίνουν να ανταποκριθούν σε όλα τα αιτήματα. Ο κ. Τσιάκος είπε επίσης ότι θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων και εξήγησαν αναλυτικά την κατάσταση προετοιμασίας των σχολικών κτιρίων. Όπως προέκυψε τα σχολεία είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass