ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

«Παραλία» με ξαπλώστρες στον Ληθαίο ποταμό

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 15:48

Ξαπλώστρες…παραλίας τοποθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων σε τμήμα του Ληθαίου ποταμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, τις οποίες μπορούν ελεύθερα να κάνουν χρήση οι πολίτες.

«Το να δημιουργήσουμε μια παραλία στο ποτάμι δεν ήταν και τόσο δύσκολο», δηλώνει η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη,  για να συμπληρώσει: «Υπάρχει βέβαια και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης,  όπου  έχουμε δει αντίστοιχες   δράσεις. Στήθηκε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Πάλι έτσι δοκιμάζουμε λίγο τον κόσμο, αν του αρέσει σαν εικόνα, αν θέλει να το διατηρήσουμε και βλέπουμε σε επόμενη φάση αν θα παραμείνει παραπάνω από αυτή την εβδομάδα».  Για να καταλήξει λέγοντας η κ. Μητσιάδη: «Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιεί τις ξαπλώστρες ελεύθερα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο  κόσμος  μπορεί να ξεκουράζεται,  να πάρει το βιβλίο του, σε έναν ιδανικό χώρο». Επίσης η ίδια, δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμα πως είναι λίγο  δύσκολο να δούμε και…βουτιές στον Ληθαίο ποταμό καθώς το βάθος του ποταμού είναι πολύ μικρό, και δύσκολα μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τέτοια αξιοποίηση». Με τις βάρκες, ωστόσο, διευκρίνισε η ίδια μπορούμε να νιώσουμε την αίσθηση, ότι μπορούμε να περάσουμε καλά και μέσα στο νερό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass