Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 16:05

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας οργανώνει η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το ΕΒΕ Καρδίτσας, και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων, θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας. Το «μοναδικό» εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία είναι τα τρόφιμα τα οποία θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας (με μεγαλύτερη ανάγκη το ελαιόλαδο) τις παιδικές τροφές, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής. Εκτός από το κοινωνικό χαρακτήρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία θα απολαύσουν εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Κατ’ αρχάς Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα συμμετοχής και θα μας ταξιδέψουν με τις νότες τους και την υπέροχη μουσική τους. Ειδικότερα θα συμμετάσχουν οι: “Ρεμπέτικη Παρέα”, “Μουσικές αποδράσεις” και οι καλλιτέχνες Αρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος και Παναγιώτης Καλπίας. Επίσης θα συμμετέχουν ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ και η Λουκία Βαλάση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass