Νέοι της Ευρώπης στο Δημαρχείο Καρδίτσας

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2019 16:16

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο Δημαρχείο Καρδίτσας βρέθηκαν χθες το πρωί εννέα εκπαιδευτικοί και 25 μαθητές που βρίσκονται εδώ και μέρες στην πόλη, στο πλαίσιο της 1ης συνάντησης εργασίας του Νέου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ.

Στο Δημαρχείο τους καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος διοικητικών θεμάτων κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, ενώ συνοδευόταν και από τον δημοτικό σύμβουλο και διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Σωκράτη Παππά. Ο κ. Σπάνιας τους καλωσόρισε στην πόλη και στο Δημαρχείο και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην περιοχή. Στη συνέχεια προσέφερε συμβολικά δώρα στους εκπαιδευτικούς. Επίσης υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και για την πόλη να συμμετέχει σε αντίστοιχα προγράμματα. Ευχαριστίες για την υποδοχή στο δημαρχείο απεύθυνε και ο Δ/ντης του 1ου ΕΠΑΛ κ. Παππάς, ο οποίος είπε ότι οι φιλοξενούμενοί μας θα φύγουν από την περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσεις. Να σημειωθεί πως τίτλος του προγράμματος είναι: «Professional Orientation - My future in Europe! Changes and Challenges for young people in different European Educational Systems», δηλαδή «Επαγγελματικός Προσανατολισμός – Το Μέλλον μου στην Ευρώπη! Ευκαιρίες και προκλήσεις για νέους ανθρώπους σε διαφορετικά Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Συστήματα». Οι συμμετέχουσες χώρες είναι: η Πολωνία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Γερμανία και η Εσθονία. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάγκη των νέων και κυρίως των μαθητών να πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται μέσα από τα εκπαιδευτικά συστήματα, ώστε να καταφέρουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass