ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Πορεία για τους μετανάστες

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2019 22:24

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» στη Λάρισα κατά της «μειοδοτικής συνθηκολογήσεως των Πρεσπών και εναντίον της εισβολής λαθροεποίκων, ως επί το πλείστον ισλαμιστών». Σύμφωνα με την

ανακοίνωση του ΠΕΣ «η πορεία διατράνωσε ότι ο ελληνισμός μάχεται και αντιστέκεται, ακόμη και τώρα που εξαφανίστηκαν οι κίβδηλοι Μακεδονομάχοι, που είχαν επενδύσει προεκλογικώς για ψηφοθηρία στο εθνικό μας θέμα. Παραλλήλως, η εκδήλωση κατέγραψε ένα ρητό, ηχηρό ΟΧΙ στην προδοτική πολιτική των ανοικτών, αφύλακτων συνόρων και στην αλλοίωση του πληθυσμού της αιματοποτισμένης μας Πατρίδος, ένα ΟΧΙ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές των νεοταξιτών (σιωνιστών, Αμερικανών, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) και να επιβάλλει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και ειδικά της φιλτάτης Ελλάδος. …Η πορεία διήλθε από κεντρικές αρτηρίες της Λαρίσης, από την οδό Μακεδονίας (δυστυχώς Βενιζέλου), Φιλελλήνων, Κύπρου, Βασιλέως Παύλου (Μανδηλαρά), Βασιλίσσης Σοφίας (Παπαναστασίου) και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έγινε στάση στην Κεντρική πλατεία, ενώ η αφετηρία και ο τερματισμός ήταν στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος. Σημειωτέον πως το «παρών» έδωσαν όχι μόνον Λαρισαίοι Πατριώτες – Εθνικιστές αμφοτέρων των φύλων και όλων των ηλικιών, αλλά και εκπρόσωποι των συλλόγων «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» εκ Βόλου και «Ιερός Λόχος 2012» εκ Σερρών. Την τιμή του ράσσου διέσωσε ο επίσης συμμετασχών Μοναχός Αλέξανδρος, εκ Ρωσσίας ορμώμενος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass