Εγκαινιάζεται το «Κλειστό» Καρδίτσας

*Στις 2 Νοεμβρίου *Εντυπωσιασμένος ο Γ. Βασιλακόπουλος από τις εγκαταστάσεις του

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 22:52

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, που βρίσκεται στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπου τον υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο

δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, περιφερειακοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος, μέλη του Δ.Σ. η Διοίκηση και παίκτες του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, της τοπικής ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιεί το νέο Κλειστό. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους τους χώρους και στις εγκαταστάσεις, από εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και στη συνέχεια έγιναν δηλώσεις, κατά τις οποίες ανακοινώθηκε ότι τα επίσημα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2019. Ο κ. Βασιλακόπουλος που συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους αθλητές και τους εκπροσώπους του ΑΣΚ, δήλωσε εντυπωσιασμένος για την αρτιότητα του Γυμναστηρίου, τις πολλές υπηρεσίες και πλεονεκτήματά του. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα μεριμνήσει, ώστε από τα «παράθυρα» της FIBA, να οργανωθεί σύντομα στην Καρδίτσα ένας αγώνας με την Eθνική Oμάδα μπάσκετ. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα σταλεί το μήνυμα προς τον κόσμο και τους φορείς να στηρίξουν δυναμικά το νέο Κλειστό και να το μετατρέψουν σε πυρήνα διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την Καρδίτσα για τη μεγάλη αθλητική παράδοσή της κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον συντοπίτη Αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Γιάννη Μπουρούση. Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παράδοση επιτέλους του πολύπαθου έργου το οποίο όπως είπε «ανέστησε» το 2011 η παρούσα περιφερειακή αρχή, χρηματοδοτώντας το με 13 εκατομμμύρια ευρώ μέχρι την ολοκλήρωσή του. Το Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας – πρόσθεσε - είναι αυτή τη στιγμή για τα δεδομένα της Ελληνικής περιφέρειας το καλύτερο και το πιο σύγχρονο. Παράλληλα, ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ΑΣ Καρδίτσας, και στην οργανωμένη από όλες τις πλευρές προσπάθεια που καταβάλλει να καθιερωθεί στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες του αθλήματος. Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στα εγκαίνια του νέου Κλειστού που συμπίπτουν με τον αγώνα που δίνει ο ΑΣΚ με την ομάδα του «Χαρίλαου Τρικούπη» για την 5η αγωνιστική της Α2. Τέλος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος χαρακτήρισε το νέο Κλειστό «στολίδι» του αθλητισμού της Καρδίτσας, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη Θεσσαλία και όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται και το παράλληλο έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του νέου Γυμναστηρίου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass