Μαθητές καθάρισαν πάρκο

Στην οδό Κίτρους Επισκόπου της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 22:09

Οι μαθητές μπαίνουν μπροστά και παίρνουν την τύχη της γειτονιάς τους στα χέρια τους. Μια ομάδα μαθητών της πόλης μας που είναι γειτονόπουλα και από μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί, αποφάσισαν να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας της γειτονιάς τους. Πήραν τα

απαιτούμενα σύνεργα και σε συνεργασία με τους γονείς τους, αφιέρωσαν κάποιες ώρες της Κυριακής τους καθαρίζοντας το πάρκο που υπάρχει στην οδό Κίτρους Επισκόπου της πόλης μας. Το πάρκο ομόρφυνε, καθαρίστηκε και ευπρεπίστηκε σε όλες του τις γωνίες. Όπως ήταν φυσικό το χάρηκαν όλοι οι κάτοικοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ενέργεια των μικρών παιδιών πληροφορήθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος ο οποίος αμέσως ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών και τους ζήτησε αν μπορούν τα παιδιά να έρθουν στο Δημαρχείο για να τα συγχαρεί προσωπικά. Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στα παιδιά είπε ότι αποτελούν την ελπίδα μας για το μέλλον. “Αν κρίνουμε από την κατάσταση γύρω μας, εμείς οι μεγαλύτεροι κάτι δεν κάναμε σωστά. Όμως τέτοιου είδους ενέργειες, όπως η δική σας, πραγματικά κρατούν ζωντανή την ελπίδα ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερες γειτονίες, καλύτερη πόλη, καλύτερο Δήμο” είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά προσέφεραν συμβολικά μια όμορφη γλάστρα στο δήμαρχο, ενώ από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα για την επίσκεψη και την πράξη τους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass