Αναβάθμιση υποδομών Αγροτικών Ιατρείων

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 17:00

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκαν στο γραφείο του στελέχη του Κέντρου Υγείας Μουζακίου με στόχο να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στο χώρο της υγείας καθώς το Κ.Υ. Μουζακίου εποπτεύει μια σειρά αγροτικών ιατρείων που ανήκουν σε Τ.Δ. του Δήμου Καρδίτσας.

Στη συνάντηση στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αριστ. Σπάνιας τέθηκαν από την πλευρά των λειτουργών υγείας θέματα που αφορούν στη αναβάθμιση των υποδομών στα αγροτικά Ιατρεία. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα όσα ανέφεραν οι παριστάμενοι και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυση των θεμάτων που εκκρεμούν. “Η υπόθεση της παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας είναι πολύ σοβαρή. Εμείς ως νέα δημοτική αρχή ακούμε τα θεσμικά όργανα της υγείας που ανήκουν στο χώρο της γεωγραφικής ευθύνης μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις. Θα δώσουμε λύσεις γιατί θέλουμε να στηρίξουμε τα αγροτικά ιατρεία και φυσικά τους λειτουργούς τους. Ευχαριστώ τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Μουζακίου που με επισκέφτηκαν, όπως τους ευχαριστώ και για την αναλυτική ενημέρωση που μας έκαναν. Θα καταβάλουμε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στα αιτήματα τους” είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Στη συνάντηση απο το Κ.Υ. Μουζακίου μετείχαν η Δ/ντρια κ. Τζούνα Βασιλική, η υπεύθυνη Νοσηλευτικής κ. Ρούλα Ρήνη, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Κων/νος Σκρέτας, ενώ παρέστη και η Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος κ. Λια Ρογκανάκη.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass