Αγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες με προϊόντα ελληνικής παραγωγής

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2019 22:31

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν αγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες από 10:00 έως

14:00. Μπορούν να αγοράσουν προϊόντα όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες. Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των Εν.Πο.Λ., έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν: Ελαιόλαδο, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, μέλι ανθέων – κωνοφόρων, δάσους, θυμαρίσιο, σύκα ξηρά, παστέλι σύκου, χυλοπιτάκι με αυγά και φρέσκο γάλα, λαζάνια με ντομάτα και βασιλικό, τραχανάς ξινός, κριθαρότο λαχανικών, χορτόσουπα, χυμός ντομάτας, πελτές ντομάτας, μαγειρεμένη σάλτσα με βασιλικό και πιπεριά, κέτσαπ βιολογικό, πάστα πιπεριάς, ρεβύθια ποικιλίας Αμοργός, φασόλια γίγαντες, φασόλια σούπας πλακέ, φασόλια μικρά σούπας «Παπούδα» και φακές ψιλές Λάρισας. Τρόπος παραγγελιών: μέσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr Για εξαιρετικές περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους ηλεκτρονική παραγγελία, θα μπορούν να προσέλθουν στον νέο Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37, κατά τις ώρες λειτουργίας του. Τηλεφωνικές παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές. Οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από τρεις γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12:30, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Οι εθελοντές που θέλουν να στηρίξουν αυτή τη δράση καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6983-738.636, 6955-949.465 και 2413-011.972, στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37) ή στο info@energw.gr .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass