«Μόνιμο σπίτι» αναζητεί το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 17:04

Τη συντονιστική επιτροπή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ειδικότερα, στην επίσκεψη παρέστησαν ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής και ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α, τα μέλη κ. Σωτήρης Κόκκαλης, Υποστράτηγος ε.α.-τ. Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αστυνομικός Διευθυντής ε.α.-συγγραφέας εκπαιδευτικών αστυνομικών βοηθημάτων και οι εκπρόσωποι της Διεθνoύς Ένωσης Αστυνομικών - Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας (I.P.A.) κ.κ. Γιώργος Ζαρχανής και Νικόλαος Γούσιας.

Ο κ. Νούσιος εκδήλωσε το θαυμασμό του για το έργο και τη διαδρομή που έχει καταγράψει το Αστυνομικό Μουσείο της Καρδίτσας, διαθέτοντας ποικίλα μουσειακά αντικείμενα τα οποία δημιουργούν μία αξιοσημείωτη συλλογή-παρακαταθήκη για τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εκπρόσωποι του Αστυνομικού Μουσείου εξέφρασαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε συγκεκριμένα ζητήματα και ειδικότερα στην εξεύρεση χώρου στέγασης του Μουσείου που θα προσφέρει σταθερή λύση και θα ανοίξει το δρόμο εμπλουτισμού των εκθεμάτων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass