Συνεργασία Γ. Κωτσού με το Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α.

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 17:02

Με το νέο Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κ. Χρήστο Χάλαρη συναντήθηκε ο βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Ειδικότερα, ο βουλευτής αφού ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του, εξέφρασε την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών έκδοσης συντάξεων, ζήτημα που κυριολεκτικά «καίει» εδώ και χρόνια τους νέους συνταξιούχους.  Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει τη βούληση και θα κάνει πράξη με το νέο σχέδιο νόμου που ετοιμάζει το Υπουργείο Εργασίας, τη δέσμευσή της για ριζική αλλαγή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας από φορολογικό, σε δίκαια ανταποδοτικό, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Από την πλευρά του ο κ. Χάλαρης ευχαρίστησε τον Καρδιτσιώτη πολιτικό για τη επίσκεψή του και για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύει στην αντιμετώπιση των παθογενειών του τομέα της κοινωνικής ασφάλισης.

Αποδέχθηκε δε με χαρά την πρόταση για στενή συνεργασία ώστε να επιλύονται ζητήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, των εργαζομένων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass