Τρίκαλα: Το νέο Δ.Σ. Ηπειρωτών στο δήμαρχο Τρικκαίων

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 17:14

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Τα μέλη του νεοσυσταθέντος ΔΣ , όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, συναντήθηκαν αρχικώς με τον Δήμαρχο σε εθιμοτυπικό πλαίσιο, με αφορμή τη νέα αρχή που έγινε στον Σύλλογο και την πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως και τα παρακάτω:

«Ο κ. Παπαστεργίου εκτός από τις ευχές για τη νέα θητεία, αποδέχθηκε με χαρά και πρόταση του Συλλόγου, να τιμηθούν οι 15 Ηπειρώτες στην καταγωγή ευεργέτες των Τρικάλων. Η πρόταση συμπλέει με τη γενική προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων, να προβάλλει τα θετικά πρότυπα, της ανιδιοτελούς προσφοράς συμπολιτών στην πόλη, μέσω δωρεών, κληροδοτημάτων και άλλων ευεργεσιών.

Τόσο η απόδοση τιμής στους ευεργέτες σε εκδήλωση το 2014, όσο και η αξιοποίηση του κληροδοτήματος Παληχώρη, σε συνδυασμό με πλήθος δωρεών, όπως η κορυφαία του Ιωάννη Ματσόπουλου, δείχνουν τη σημασία της προσφοράς των τρικαλινών και της αναγνώρισης αυτής της προσφοράς. Από τη συζήτηση εξήχθη ως ένας πρόσφορος τρόπος για την απόδοση τιμών, είναι η τέλεση μνημοσύνου, σε χρόνο που θα οριστεί συντόμως».

 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass