Δύο νέα λαπαρασκοπικά συστήματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Μετά από έγκριση δημοπράτησης από την Περιφέρεια

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 17:25

Με δύο νέα λαπαραροσκοπικά συστήματα εξοπλίζεται το επόμενο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια Λαπαροσκοπικού Συστήματος, πλήρες, τεμάχια δύο » προϋπολογισμού 144.000,00 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση των Υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων», συνολικού προϋπολογισμού 1.176.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Στηρίζουμε στην πράξη το δημόσιο νοσοκομείο και τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η αιρετή Περιφέρεια χρηματοδοτεί τον εξοπλισμό των νοσοκομείων της Θεσσαλίας. Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός νοσοκομείου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αξιοπιστίας του, σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, συμβάλει στη βελτίωση των υποδομών τους ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα με τελικούς ωφελούμενους τους πολίτες».

Στο συγκεκριμένο έργο, συμπεριλαμβάνεται η παροχή υπηρεσίας συντήρησης για τα μηχανήματα για ένα έτος μετά το πέρας της εγγύησης καλής λειτουργίας, και ως δυνατότητα «προαίρεσης» η συνέχιση των υπηρεσιών συντήρησης για έως και έξι επιπλέον έτη, με απόφαση του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ο προϋπολογισμός των υπηρεσιών συντήρησης για το Λαπαροσκοπικό Σύστημα ύψους 99.820,00 € θα χρηματοδοτηθεί από Ίδιους πόρους του Δικαιούχου Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass