Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου

Δημοσίευση: 25 Νοε 2019 18:53

ΒΟΛΟΣ
Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν φθορές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται.


«Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κατολισθήσεις κ.λπ.
Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες, επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαργαρίτης και με βάση τον σχεδιασμό μας, υλοποιούνται παρεμβάσεις όπως στον δημοτικό δρόμο Ανήλιο - Πλάκα- Αϊ Γιάννη, κ.ά. Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε τη βατότητα στο κεντρικό αγροτικό δίκτυο.
Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass