Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του μέλλοντος"

Ο Κώστας Αγοραστός σε επετειακή εκδήλωση των Θεσσαλών στην Αθήνα

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 22:18

«Η μνήμη είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα, χωρίς μνήμη δεν υπάρχει ελπίδα.

Η ιστορία δεν λέει ποτέ «αντίο» αλλά «τα λέμε αργότερα». Εσείς είστε που κρατάτε άσβεστη τη μνήμη και είναι μεγάλη η προσφορά σας. Πιστεύουμε σε σας γιατί βοηθάτε τον τόπο αλλά κρατάτε και τη Θεσσαλία ζωντανή. Εμείς προσπαθούμε, δομούμε, χτίζουμε μια νέα Θεσσαλία. Χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του μέλλοντος και προχωράμε μαζί».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων για την 138η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εορταστικής εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό Αγίας Αικατερίνης Γαλανού και Χαιρεφώντος στην Πλάκα και ακολούθως πραγματοποιήθηκε πομπή παραδοσιακών αγημάτων, η οποία κατέληξε στο Μνημείο του «Άγνωστου Στρατιώτη» στην πλατεία Συντάγματος, όπου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα, των βουλευτών Γ. Κωτσού, Α. Σκόνδρα και Χ. Μπουκώρου, του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του προέδρου της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής ‘’Πανθεσσαλική Στέγη'' Σ. Κούτρα, του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμη, πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και φορέων.

Γ.Ρούστας

Gallery άρθρου