Με διακοπή νερού απειλούνται κακοπληρωτές του Δήμου Κιλελέρ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 22:47

Τελευταία προειδοποίηση σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Κιλελέρ στέλνει ο δήμαρχος Αθ. Νασιακόπουλος, καλώντας τους να τις εξοφλήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο δήμος, ο οποίος αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση του παρατηρώντας

ότι «η κοινωνική ευαισθησία παρερμηνεύεται ως διαρκής ανοχή στους κατά συνήθεια κακοπληρωτές», διαμηνύει ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσει σε ενέργειες για την αναγκαστική είσπραξή τους. Σε ερώτηση της «Ε», μας διευκρίνισαν από τον δήμο ότι οι ενέργειες αυτές είναι: βεβαίωση των οφειλών στην Εφορία, προσφυγή σε ένδικα μέσα (αγωγές), αλλά και διακοπή υδροδότησης. Πιο συγκεκριμένα, για το θέμα της είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Κιλελέρ, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος κοινοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γεγονός ότι ως Δημοτική Αρχή, κατά την πρώτη θητεία μας, χαράξαμε και ακολουθήσαμε μια πολιτική με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Βασικός λόγος γι’ αυτό ήταν οι αδιαμφισβήτητες επιπτώσεις που είχε η κορύφωση της οικονομικής κρίσης και ιδίως τα γεγονότα του 2015 με την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων (capital controls) και την εν γένει αναταραχή στη λειτουργία του τραπεζικού και οικονομικού συστήματος σε σημαντικό τμήμα δημοτών μας. Όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά το 2014, σταθήκαμε έμπρακτα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας. Όμως, η κοινωνική ευαισθησία ας μην παρερμηνεύεται ως διαρκής ανοχή στους κατά συνήθεια κακοπληρωτές, καθώς μάλιστα η χώρα επανέρχεται στην κανονικότητα και η οικονομία βελτιώνεται. Άλλωστε, για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού υπάρχει ειδική μέριμνα τόσο από τον Δήμο (στήριξη μέσω προγραμμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης) όσο και από τη ΔΕΥΑΚ. Συνεπώς, χωρίς περιστροφές και με δεδομένη αποφασιστικότητα καταγράφουμε το σαφέστατο μήνυμα: Όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΥΑΚ θα πρέπει τα επόμενα 24ωρα να σπεύσουν να τις εξοφλήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιχείρηση, έχοντας την απόλυτη και καθολική στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), πρόκειται να προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για την αναγκαστική είσπραξή τους. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην υλοποίηση του προγράμματός μας και εργαζόμαστε καθημερινά για την υλοποίηση όλων εκείνων, τα οποία δεσμευτήκαμε στην τοπική κοινωνία. Πάντοτε με σοβαρότητα, κοινωνική ευαισθησία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα ώστε η νέα τετραετία να είναι μια ιστορική, από πλευράς έργων και προσφοράς, τετραετία στον τόπο μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass