Εξελίσσει και εξειδικεύει το Τουριστικό «προϊόν» της η Αλόννησος

Αισιόδοξα αποτελέσματα από συμμετοχή σε διεθνή έκθεση στη Βαρσοβία

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2019 17:02

ΒΟΛΟΣ

Την επαφή με την Πολωνική αγορά επιδίωξε να συντηρήσει ο Δήμος Αλοννήσου με την συμμετοχή του στην έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Βαρσοβία και που αφορούσε αποκλειστικά, Τουριστικούς προορισμούς, επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα της Ελλάδας.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν με επιτυχία οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μπέλλος και Αλεξάνδρα Αναγνώστου που ανέλαβαν να ενημερώσουν το ταξιδιωτικό κοινό για το πολύπλευρο Τουριστικό «προϊόν» του παραδείσου των Σποράδων. Χωρίς αμφιβολία, οι εξωτικές παραλίες του νησιού, η γραφικότητα των χωριών, οι ποικίλες δραστηριότητες και η τοπική κουζίνα της Αλοννήσου ενθουσίασαν τους Πολωνούς ενδιαφερόμενους. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους δεκάδες επισκέπτες του περιπτέρου, η προοπτική λειτουργίας του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου – Β. Σποράδων καθώς και οι μοναδικές εμπειρίες που θα χαρίσει το ναυάγιο της Περιστέρας, ένα από τα σπουδαιότερα και πιο μυστηριώδη υποθαλάσσια ευρήματα της Αρχαιότητας! Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Δήμου αξιοποίησαν την εκθεσιακή συμμετοχή προκειμένου να συμμετέχουν σε προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους bloggers – δημοσιογράφους, ενώ στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει επικοινωνία για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών ταξιδιών που ενδέχεται να προγραμματιστούν το καλοκαίρι του 2020. «Χωρίς υπερβολή, η Αλόννησος θεωρείται πλέον από τα σπάνια παραδείγματα Ελληνικών προορισμών που εξελίσσουν και εξειδικεύουν το Τουριστικό «προϊόν» τους. Η τακτική του Δήμου για την Τουριστική προβολή του νησιού έχει στόχο να αναδείξει τις νέες δυνατότητες συνδυάζοντας τις πάντα, με τις σταθερές αξίες του που έχουν παγιώσει τον προορισμό ως αυθεντικό και ποιοτικό στο μυαλό και την καρδιά των χιλιάδων Τουριστών – φίλων μας!» δήλωσε ο κ. Πέτρος Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass