Δίνει υποτροφίες, στηρίζει απόρους η ΕΒΟΛ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2019 19:23

ΒΟΛΟΣ
Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, συναντήθηκε χθες , ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος.

Κύριο θέμα της συνάντησης οι υποτροφίες που θα δοθούν για ακόμη μία χρονιά από την ΕΒΟΛ, μία πρωτοβουλία που ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΕΒΟΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Πρίντζο.
Η επιλογή των σπουδαστών γίνεται με βάση την οικονομική οικογενειακή κατάσταση όσων μαθητών πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τον τόπο διαμονής και καταγωγής τους, την αγροτική ιδιότητα των οικογενειών οι οποίες είναι ταυτόχρονα και μέλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ενώ λαμβάνονται υπόψη της επιτροπής και οι σοβαροί λόγοι υγείας των παιδιών ή των οικογενειών τους.
Η οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στα παιδιά ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ ανά μήνα.
Επιπλέον στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας τους, ΕΒΟΛ και Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων θα στηρίξουν άπορες οικογένειες που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιας για την επιλογή των σπουδαστών κ. Κολυνδρίνη ανέφερε μεταξύ άλλων «είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Πρίντζο, που για άλλη μια φορά επιδεικνύει πέραν του άρτιου επαγγελματισμού και την κοινωνική του ευαισθησία. Σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας, τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν τη συμπαράσταση και στήριξη όλων μας και εύχομαι και άλλοι φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου με απώτερο σκοπό τη σημαντική βοήθεια προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Πρίντζο για το πρότυπο συμπεριφοράς και ζωής που σφυρηλατεί στον τόπο και κυρίως για την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπό μου και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass