ΤΡΙΚΑΛΑ:

Για αναγκαστικές εκταφές προειδοποιεί ο Δήμος

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2020 21:26

«Λόγω πιεστικής έλλειψης θέσεων ταφής στα δύο κοιμητήρια (Α΄ και Β΄) της πόλης των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους συμπολίτες για άμεσες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν».

Αυτά μεταξύ άλλων επισημαίνονται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων για τις εκταφές, όπου γίνεται λόγος για πιεστική ανάγκη συνεργασίας των συμπολιτών μας.
Αναλυτικά:
Συγκεκριμένα, μέχρι τέλος Ιανουαρίου του 2020, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση με κατηγορηματικό τρόπο, πως θα πρέπει οι συγγενείς των ενταφιασμένων να προγραμματίσουν την εκταφή όσων είχαν ενταφιαστεί μέχρι και το 2015, όπως και τα παρακάτω:
«Μετά την παρέλευση της προαναφερόμενης ημερομηνίας ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί αναγκαστικά σε εκταφές λόγω του πιεστικού αυτού προβλήματος, όπως προβλέπουν η Κανονιστική Διάταξη Λειτουργίας των Κοιμητηρίων και ο σχετικός νόμος.
Για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και για τη διευκόλυνση των διαδικασιών, οι συμπολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους στο Α και το Β Κοιμητήρια και να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός. Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί προκαταβολικά για την κατανόηση και τη συνεργασία, ώστε να βρεθεί λύση για ένα μείζον πρόβλημα που αφορά όλη την πόλη».

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass