ΤΕΦΑΑ: Υπογραφές για νέο προπονητήριο

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2020 15:37

Για ένα σημαντικό έργο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ μπήκαν χθες οι αναγκαίες υπογραφές.

Πρόκειται για το νέο προπονητήριο, το οποίο όπως ανακοινώθηκε θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής κ. Χαρ. Μπιλλίνης υπέγραψαν χθες στο δημαρχείο Τρικκαίων την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στους δύο φορείς. Μέχρι τώρα, οι ανάγκες φοιτητών/τριών καλύπτονταν από τον Δήμο όπου γινόταν χρήση των εγκαταστάσεών του.

Η σύμβαση, σύμφωνα με την ίδια παραπάνω ανακοίνωση, αφορά στην «κατασκευή εκπαιδευτικού πολυχώρου άθλησης στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα». Η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ύψους 400.000 ευρώ προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019, μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Ο Δήμος Τρικκαίων συνδράμει την προσπάθεια αναβάθμισης της Σχολής, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων θα εργαστεί για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για την επίτευξη της πλήρους ωριμότητας, τη διενέργεια του αντίστοιχου ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή και την επίβλεψη της κατασκευής.

Ο πολυχώρος θα καλύπτει τις ανάγκες άσκησης για το σύνολο των «πρακτικών» μαθημάτων όπως παραδοσιακοί χοροί, γυμναστική, αεροβική γυμναστική, γιόγκα, pilates, τεχνικές ασκήσεων ανάπτυξης της δύναμης, άσκηση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ταυτοχρόνως, θα προσφέρεται και για την πραγματοποίηση μεγάλου μέρους σχετικών ειδικοτήτων όπως: άσκηση σε γυμναστήρια, κινητική αναψυχή, προπονητική φυσικής κατάστασης, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, αντισφαίριση, κ.α.

Οι κ. Μπιλλίνης και Παπαστεργίου, σε δηλώσεις τους, εξέφρασαν την ικανοποίησής του για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass