Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι γυναίκες του Καλοχωρίου

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 22:30

Σε μία λιτή και ζεστή εκδήλωση, παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη, ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου. Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την πρόεδρο κ. Βιβή Αργύρη να

απευθύνει χαιρετισμό, συνεχάρη τις γυναίκες του δραστήριου συλλόγου για τη δράση τους σε θέματα πολιτισμού και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων είπε: «Το έργο σας για τη διατήρηση και ανάδειξη της παράδοσης, του τόπου σας, είναι σημαντικό! Παρακολουθώ τις δραστηριότητές σας και δηλώνω ότι είναι τιμή μου που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί σας και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι». Κλείνοντας, ο κ. Μανώλης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, προκοπή και η νέα χρόνια για τον Σύλλογο να είναι ακόμη πιο δημιουργική». Εκτός του δημάρχου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Π. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χ. Κρικώνης, η δημοτική σύμβουλος κ. Ζ. Τόπη και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γ. Σαΐτης. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Βασίλειος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass