«Γέφυρα» με επιχειρηματίες του Ισραήλ

Η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα που συναντήθηκε με τον Ισραηλινό Πρέσβη

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2020 16:15

Συνάντηση γνωριμίας, αλλά και συζήτησης επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, μεταξύ της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημίνας Σκόνδρα και του νέου Πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδακ Yossi Amrani.

Αφορμή της συνάντησης που αιτήθηκε η Ελληνίδα βουλευτής ήταν η επερχόμενη έκθεση MuniExpo 2020, που πραγματοποιείται το Φεβρουάριο 2020, στο Τελ Αβίβ και η οποία αφορά σε μεγάλο βαθμό σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, κύρια στο αστικό αλλά και στο αγροτικό περιβάλλον και την ενέργεια, θεματικές που αποτελούν σημεία κεντρικού πολιτικού ενδιαφέροντος για τη βουλευτή. Για την κ. Σκόνδρα η συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πρωτογενή τομέα του Νομού από όπου προέρχεται (την Καρδίτσα) στην εν λόγω έκθεση θα είχε μεγάλη σημασία για τη διασύνδεση φορέων μεταξύ των δυο χωρών, γεγονός που βρήκε σύμφωνο και τον κ. Πρέσβη, που ενθάρρυνε μια τέτοια συμμετοχή. Η κ. Σκόνδρα θα διερευνήσει το ενδιαφέρον φορέων, αγροτών και επιχειρήσεων στην Καρδίτσα για την εν λόγω έκθεση, όσο και σε επερχόμενες που έχουν ανάλογο ενδιαφέρον ή που εστιάζουν περισσότερο στον πρωτογενή τομέα.

Η κ. Σκόνδρα απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πρέσβη να επισκεφτεί την Καρδίτσα, ώστε ο κ. Amrani να διαπιστώσει από κοντά τις δυνατότητες του νομού, ενώ δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν και άλλες περιοχές συνεργασίας -όπως η εκπαίδευση και ο πολιτισμός-, να παρακολουθούν την πρόοδο των θεμάτων που συζήτησαν, καθώς και να συνεισφέρουν από κοινού στη διατήρηση και ενίσχυση της Ελληνο-Ισραηλινής φιλίας.

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass