Διαπεριφερειακά έργα σε Καρδίτσα-Ευρυτανία

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2020 17:37

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας όπου μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Άρης Τασιός, οι Διευθυντές της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Δημήτρης Κουτρομάνος, Παναγιώτης Κλέσορας, η Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κα Κατερίνα Καλαντζή και ο ειδικός συνεργάτης της Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Νίκος Κοντοπάνος.

Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα διαπεριφερειακάοδικά έργα που αφορούν τα όρια των δύο νομών και η καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο περιφερειακών ενοτήτων για την ευόδωσή τους.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα οδικών συνδέσεων για τα οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από τις υπηρεσίες, τόσο σχετικά με τα οδικά έργα που σχεδιάζονται, όσο και για εκείνα που υλοποιούνται στα όρια των δύο νομών.

Από την πλευρά τους οι δύο Αντιπεριφερειάρχες έδωσαν τις απαραίτητες κατευθύνσεις, ώστε να επιτευχθεί ο κατάλληλος συντονισμός στην υλοποίησή τους και να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα απαραίτητα έργα που θα βελτιώσουν την οδική επικοινωνία.

Οδικά έργα όπως όρια Νομού-Κέδρα, γέφυρα Αυλακίου-όρια Ν. Ευρυτανίας, Τροβάτο-Τρία σύνορα, Βραγγιανά-Έλατος-Όρια Ν. Ευρυτανίας, Σπίτι Διαβάτη, Σάικα-Ανθηρό και ο Παραμεγδόβιος άξονας εξετάστηκαν και σημειώθηκε η εξέλιξή τους όσο και οι δυνατότητες δρομολόγησή τους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass