Ερευνα για drone στις Φυλακές Τρικάλων

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2020 17:00

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε πως το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων ενεργεί προανάκριση σχετικά με προχθεσινό περιστατικό εισαγωγής αντικείμενων στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων με τη χρήση μη επανδρωμένου ιπτάμενου συστήματος (drone).

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από το Υπουργείο «προχθές το βράδυ υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς του Καταστήματος, εντόπισαν σε δύο διαδοχικές περιπτώσεις να υπερίπταται μέσα στο σκοτάδι μη επανδρωμένο ιπτάμενο σύστημα (drone) πάνω από το Κατάστημα Κράτησης.

Άμεσα πραγματοποιηθήκαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και σε κελιά, όπου εντοπίστηκαν τρεις χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν: 5 κινητά τηλέφωνα, 8 κάρτες SIM, 5 καλώδια τύπου USB και 3 καλώδια ακουστικών τηλεφώνου.

Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε άμεσα ο επόπτης Εισαγγελέας του Καταστήματος, ενώ τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση».

Μετά από έρευνα σωφρονιστικών υπαλλήλων, σε κελί εντοπίσθηκε όμοια συσκευασία με αυτή που έρριψε στον χώρο των Φυλακών Τρικάλων το drone, σε μία από τις δύο πτήσεις. Η συσκευασία περιείχε κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM, όμοιες μ’ αυτές που κατασχέθηκαν, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τριών κρατουμένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass