Συντηρείται ο δρόμος Νεράιδα – Τριφύλλα προς Καρπενήσι

ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ 1.000.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2020 17:00

Στο δρόμο της υλοποίησης εισέρχεται το έργο της βελτίωσης του οδικού τμήματος Νεράιδα – Τριφύλλα, μήκους 1500μ, στην Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, δίνοντας την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης.

«Ένα νέο έργο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου που ενώνει την Καρδίτσα με το Καρπενήσι εισέρχεται το επόμενο διάστημα στη φάση της υλοποίησης. Αφορά το τελευταίο τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στα όρια της Θεσσαλίας. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε την προσβασιμότητα και ενισχύουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής, που συνδυάζει ορεινούς όγκους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και ζωντανούς παραδοσιακούς οικισμούς. Ως Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την  ασφαλή μετακίνηση και επικοινωνία των ανθρώπων που ζουν στις ορεινές περιοχές» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass