Στην Καρδίτσα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 17:05

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί αύριο Σάββατο το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, για να παραστεί στην κοπή της Βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεώς μας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει κοπή Βασιλόπιτας και να ενημερώσει για τον Απολογισμό του έργου του σε εορταστική εκδήλωση, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., στο Κέντρο Δεξιώσεων «ΕΠΑΥΛΗ» στο Καλλιφώνι Καρδίτσας. Στην εκδήλωσή μας αυτή έχει προσκληθεί και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Προσκλήσεις συμμετοχής στην εκδήλωση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα βρείτε στους Ιερούς Ναούς και η τιμή της προσκλήσεως είναι πέντε ΕΥΡΩ (5,00 €). Όσοι επιθυμείτε να ενισχύσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και δεν έχετε δυνατότητα μετακινήσεως προς τον χώρο της εκδηλώσεως, σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν λεωφορεία της Αστικής συγκοινωνίας για την μετακίνησή σας, δωρεάν. Ως τόπος αφετηρίας για την εξυπηρέτησή σας έχει ορισθεί η στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, όπισθεν της Εθνικής Τραπέζης (πέτρινη Τράπεζα), με ώρα αναχωρήσεως 5:00΄μ.μ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass