Συνελήφθησαν 2 Βολιώτες με 1 κιλό χασίς

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2020 16:35

ΒΟΛΟΣ
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν δύο Βολιώτες  ηλικίας 49 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και της νομοθεσίας δεδομένων περί προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα, στην οικία των δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 355 γραμμαρίων,  εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης εκτός λειτουργίας,  λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο,  γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά,  μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού,  ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 12.025 ευρώ και 1.000 δολαρίων ΗΠΑ και ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass