Κυνήγι Θησαυρού στον Δήμο Σοφάδων

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 19:11

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Σοφάδων που  ξεκινά σήμερα Τσικνοπέμπτη με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού και κορυφώνεται την Κυριακή της Τυρινής 1 Μαρτίου με τη Μεγάλη Παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων.


Το Γραφείο Καρναβαλιού λειτουργεί καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ συντονίζοντας τις δράσεις των ομάδων και της Παρέλασης, ενώ η  Κατασκευαστική Ομάδα εργάζεται εντατικά για να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στην κορύφωση της γιορτής.
Για πρώτη φορά φέτος η μεγάλη αυτή  εκδήλωση του Δήμου Σοφάδων- Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.  και του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δίνοντας πρόσθετο βάρος στην προβολή και την ανάδειξή της.
Εξάλλου φέτος επιχειρείται για πρώτη φορά, επίσης, η διοργάνωση Φεστιβάλ Βαλκανικών χωρών κατά την περίοδο της Αποκριάς με φιλοξενούμενα συγκροτήματα από τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης παραδοσιακή βραδιά με μπλουγούρι και πρόβειο για όλους, συναυλία και δράσεις για τους νέους, αλλά και εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας σε πολλές Τοπικές Κοινότητες με πρωταγωνιστές τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass